2011. december 25., vasárnap

Stilton, Geronimo : Extraegeres vakáció a Pompá - Jelenlegi ára: 1 105 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Extraegeres vakáció a Pompás Pocok panzióban: (Mulatságos történetek, színes kalandok)A könyv listaára: 1299 Ft. Leírás:
A Rágcsáló Hírek neves főszerkesztője, Geronimo Stilton újabb kalandokat beszél el könyvében, a megszokott módon, színes illusztrációk, és játékos tipográfia kíséretében. Stilton az augusztusi kánikula idején szabadságot vesz ki, amelyet valamilyen távoli földrészen, kényelemben szeretne eltölteni. Igen ám, csakhogy az utazást állandóan késlelteti valami: hol égő házból kell termetes egérasszonyságokat kimentenie, hol vizet kell kimernie a Rágcsáló Hírek raktárából, hol bajuszának kitépésére irányuló fenyegetések elől kell menekülnie. A sok bajlódás után azonban végre átadja magát az utazásnak, illetve csak átadná, mert kiderül, hogy egy nem kimondottan kedvelt kollégája szintén ugyanazt a célállomást szemelte ki magának Az általános iskolás gyermekek részére készült kötet utolsó fejezete nyári csapat- és ügyességi játékokra ad ötletet a korosztály számára. ISBN: 978-963-297-036-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 105 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 23:44
. Stilton, Geronimo : Extraegeres vakáció a Pompá - Jelenlegi ára: 1 105 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése